Kuinka kauan kestää sex dolls saaminen kotiin muista maista

Kuinka kauan kestää sex dolls saaminen kotiin muista maista?

Kuinka kauan ostetun nukkesi kotiin saaminen toisesta maasta kestää, riippuu täysin siitä mistä maasta tilaat sen.

Jos haluat ostaa seksinukkesi Kiinasta, se voi viedä muutaman viikon, kun taas jos tilaat Yhdysvalloista, se voi kestää vain muutaman viikon.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että hallinto on Yhdysvalloissa huomattavasti parempi kuin se on, jos ostat kiinalaiselta yritykseltä. Joten sillä ei ole paljon tekemistä etäisyyden kanssa ja tee niin kuin saatat ajatella.

Jos heillä olisi ollut sitä, Suomen Posti olisi rikkonut kaikki tietueet, joita oli saatavana toimittaa paketti mailia kohti ajasta.

Mikä voi viivästyttää toimitusaikaa?

  • Tilaustuote – Jos ostat nukun, jota ei ole jo koottu, se voi viivästyttää toimitusaikaasi huomattavasti.
  • Käytettyä varustamoa – Usein on ilmaisia ​​toimitusvaihtoehtoja, mutta myös nämä ovat yleensä erittäin hitaita, koska paketti ei ole prioriteetti. Siksi, valitse huolitsija, kuten DHL, UPS tai toinen tunnettu yritys, jos haluat saada nukkesi kotiin nopeammin.
  • Viranomaiset – Me kaikki tiedämme, että viranomaisilla on harvoin tauko mihinkään, eikä tämä ole poikkeus tulliin. Jos nukkesi sisältävä paketti juuttuu tulliin, tämä voi viedä myös lisäaikaa. Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka yksinkertaistaa tullitoimintaa ja tietää, pitäisikö sinun tullata nukkesi, voit lukea tämän oppaan, jos haluat tullata ulkomailta ostetun seksinukkesi.

Tullin avulla yksinkertaistamalla voit säästää sekä aikaa että rahaa, ja tosiasia on, että täysikokoisen seksinukin saaminen tullista on ilmeisistä syistä vaikeaa.

Joten kuinka kauan voin odottaa sen kestävän?

Alla on joitain esimerkkejä toimitusajoista yleisimmistä maista, joista ostaa seksinukkeja.

  • Kiina – Nopea toimitus vie noin 14 päivää ja hidas jopa kuukauden, mikäli nukke juuttuu tulliin.
  • USA – Nopea toimitus noin 1 viikko ja hitaammat variantit, joita ei priorisoida noin 2 viikkoa. Sama pätee myös tähän, kun oletetaan, että paketissa ei tule olemaan mitään komplikaatioita tullilla.
  • UK – Kummallista kyllä, se voi olla melkein nopeampaa saada nukkesi Isosta-Britanniasta kuin tilata se Suomesta.

Lue ostoehdot, jotka koskevat kauppaa, josta ostatte.

Ehkä helpoin tapa välttää hitaita toimituksia on lukea ostoehdoista, jotka koskevat kauppaa, josta aiot tehdä ostoksia.

Ne ilmoittavat yleensä, kuinka kauan toimitusaika yleensä vie ja mitä varustamoita käytät lähettäessäsi kansainvälisiä paketteja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *