Kuinka maksan seksinukkeesta ulkomailta

Kuinka maksan seksinukkeesta ulkomailta?

Kun kyse on seksinukun maksuista ulkomailta, on joitain asioita, jotka voi olla hyvä tietää.

Ensinnäkin, kyse on turvallisuudesta, siitä, että saat seksinukke ja että luottokorttiasi ei käytetä huijaussivustolla.

Tämä voi olla sinulle tavallisen rehellisen ja kuolevaisen kannalta vaikeaa määrittää, mikä kauppias on luotettava, etenkin verkkokaupoissa.

Mukavien, edustuskykyisillä verkkosivustoilla on helppo pettää. Ja tänään ei ole mahdollista määrittää, kuka on vakava myyjä tai ei ulkopuolella.

Ja voi olla myös vaikeaa löytää lisää yritystietoja verkkokaupan takana olevasta yrityksestä.

Aloita selvittämällä, onko myymälällä hyviä arvosteluja

Onneksi tänään on olemassa joukko palveluita, jotka auttavat kuluttajia selvittämään verkkokaupan suorituskyvyn, ja ajattelemme sitten pääasiassa palveluita, kuten Trustpilot ja vastaavat.

Etsi yritys Trustpilotista, josta haluat ostaa seksinukkesi, tarkista aiempien asiakkaidensa aiemmat arviot. Tämä voi yleensä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka kyseinen myymälä menee.

Alle 4 tähden Trustpilotissa olisi myymälä, jota vältelin, olipa kuinka halpaa he myyvät kuutta nukkeaan.

Kun olet tarkistanut aiemmat arvostelut ja arvostelut kaupassa ja olet varma siitä, että se on hyvä pelaaja, voit alkaa tarkistaa heidän maksutapojaan.

Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka tietää, onko turvallista ostaa seksinukke Kiinasta?

Mitä maksutapoja on parasta maksaa seksinukkusi kanssa?

Tässä on joitain ehdotuksia siitä, miten etsiä tai saada tapaamisia antiikkiesineitä varten.

  • Nopea toimitus – Jos priorisoit maksun suorittamisen välittömästi, jotta myyjä voi lähettää nukkesi heti, sinun on valittava vaihtoehdot, kuten Visa- tai MasterCard-korttimaksu, PayPal Walet. Uskot kuitenkin, että luottokorttisi voi joutua väärien ihmisten käsiin, jos ilmoitat sen, ja näistä kahdesta vaihtoehdosta meidän mielestämme PayPal on parempi valinta.
  • Vakuutettu lähetys – Jos sinusta tuntuu, että haluat olla vakuuttunut siitä, että saat tavaran, eikä myyjä huijaa sinua, niin PayPal on myös hyvä vaihtoehto, koska he voivat varmistaa, että saat rahat takaisin, jos et saa seksinukkeasi.
  • Turvallisuus – Jos olet huolissasi siitä, että korttisi voi päätyä väärien ihmisten käsiin, sinun tulee sen sijaan valita maksaa Western Unionin kautta tai tavallisella pankkisiirrolla (pankkijohto). Näillä menetelmillä sinun ei tarvitse huolehtia kortin väärinkäytöstä, mutta tämä tarkoittaa usein sitä, että joudut ehkä odottamaan viikon, ennen kuin myyjä edes lähettää nukkesi.

Kuten yllä näet, suurin osa kyse on turvallisuudesta tai siitä, kuinka paljon viivettä saat toimituksesta valitsemasi maksutavan takia. Lue tämä opas, jos haluat tietää enemmän, kuinka kauan kestää kuuden nuken kotiinsaattaminen muista maista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *