Kuinka paljon lähetys maksaa ostamalla kuusi nukkea Yhdysvalloista

Kuinka paljon lähetys maksaa ostamalla kuusi nukkea Yhdysvalloista?

Tässä artikkelissa aiomme käydä läpi mitä lähetyskustannuksia ostaa kuusi nukkea Yhdysvalloista. Jos haluat tietää lisää seksinukin ostamisesta muista maista, sinulla on täällä artikkeli seksinukin ostamisesta Kiinasta, ja täällä on artikkeli, joka käsittelee yleensä sitä, onko seksinukun ostaminen ulkomailta turvallista.

Mutta jos tarkastelemme sitä, mitä kuuden nukkesi kotiin saaminen valtioista maksaa, kun kuljetus maksaa, niin tässä on muutama asia.

Ensinnäkin, kyse on siitä, minkä yrityksen kanssa valitset lähettää seksinukkesi, ja se voi joskus maksaa tuhansia dollareita halvimmista ja kalleimmista vaihtoehdoista.

Sinun on myös otettava huomioon, kuinka nopeasti saat nukkesi, ja jos haluat sen vakuutettavan.

Jos valitset vaihtoehdon, joka on erittäin halpa tai ilmainen, et voi luottaa siihen, että he menevät raketinopeudella saadaksesi nukkesi kotiin. Täältä voit lukea lisää siitä, kuinka kauan vie nukkesi kotiin muista maista.

Mutta yleensä voit luottaa noin 100€  kuljetettaessa täysikokoista todellista nukkea, koska se painaa paljon ja on suuri, ja noin 50€  puoliruumis nukke tai puhallettava seksinukke.

Matkan aikana voi olla myös ”piilotettuja” maksuja

Ei todellakaan ole piilotettuja maksuja, mutta arvonlisävero ja tullimaksut ovat asioita, joita voi seurata ja jotka monet ihmiset unohtaa.

Voit luottaa siihen, että se maksaa lähetysten lisäksi vähintään 160 € ylimääräisen tullin + arvonlisäveron. Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka paljon seksinukke tuo maahan Suomessa, voit lukea artikkelimme, jos tarvitset tullia ulkomailta ostetun seksinukun mukana.

Valitse lähetysvaihtoehto, joka maksaa hieman enemmän

Voi olla kannattavaa valita lähetysvaihtoehto, joka maksaa hieman enemmän, kun molemmat saat lähetyksesi vakuutukseksi silloin, kun onnettomuus tapahtuu, ja seksinukkesi priorisoidaan ja saapuu luoksesi nopeammin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *