Kuinka voin parhaiten varastoida seksinukkeni?

Kuinka voin parhaiten varastoida seksinukkeni?

Se, että elämme yhteiskunnassa, joka valitettavasti tuomitsee ihmisiä heidän käyttäytymisensä vuoksi, on jotain, jonka olemme oppineet elämään.

Valitettavasti tämä pätee myös seksinukkeihin, joita monet pitävät tabu-seksileluina, jota voit ostaa.

Tämä johtuu suurelta osin siitä, että et ymmärrä sitä, ja monien mielestä se on melkein vähän epämukavaa etenkin oikeiden nukkejen kanssa.

Se tosiasia, että media kirjoitti myös vain kielteisiä seksiä seksinukkeista eikä sanaakaan seksinukkejen lisäämistä hyvistä asioista, on tietysti myös tehnyt entisestään tabua ostaa seksinukke.

Koska seksinukke on nukke eikä mitään muuta, media näyttää melkein täysin paskalta ja yrittää kääntää artikkeleita ikään kuin vain miehet haluavat raiskata niitä ostavat naiset.

Valitettavasti on perusteltua, että monet, jotka ovat huolissaan seksinukkeen ostamisesta, tai se, että sen pitäisi yhtäkkiä olla läsnä jonkin vierailevan henkilön kohdalla, on perusteltua.

Lue myös artikkeli siitä, kuinka seksinukkeja lähetetään hienovaraisesti.

Joten tämä artikkeli ei vahvista, että seksinukin tai muiden seksilelujen ostamisessa on jotain vikaa. Ja et ole automaattisesti kiertynyt henkilö vain siksi, että haluat ostaa itsellesi nukke, mutta se, että nykypäivän yhteiskunta ei ymmärrä heitä tai sinä yksinkertaisesti.

Siksi tässä oppaassa opit kuinka pitämään seksinukkesi parhaiten piilossa.

Näin sinun pitäisi ajatella, kun piilotat rakkausnukkesi

Kaiken perusta on, että haluat tehdä sen löytämisen melkein mahdottomaksi, että joku muu tapahtuu, mutta se ei saa olla niin hankala, että itse tuskin käytät nukkeasi.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on piilotettava nukke paikkaan, johon pääset helposti, mutta kukaan muu ei ole utelias. Ja tässä se saa trixit.

Jos se olisi piilotettu, se olisi ollut helppo ratkaista myymälällä, johon vain sinulla on pääsy, mutta se tekee siitä varmasti niin monimutkaisen, että kyllästyt nopeasti kaikkeen.

Isot nukkeja, suuria ongelmia

Kun ostat täysikokoisen oikean nuken, sinulla on myös täysikokoinen nukke, jonka yrität piilottaa. Koko ihmisen piilottaminen ei ole helpointa.

Siksi hyvä alku voi olla se, että opit kuinka piilottaa nukke ennen kuin ostat sen, sinulla on runsaasti tilaa ja helppo piilottaa koko ihminen, ja mahdollisuus pystyä ottamaan se nopeasti ulos, kun tunnet haluavasi. todellinen nukke.

Mutta jos tila loppuu, täysikokoinen seksinukke ei ehkä ole sinulle sopiva, ainakin sinun on katsottava yksi, jonka voit irrottaa osittain.

Valitettavasti tämä tuhoaa myös halu, jos joudut seisomaan 10 minuuttia joka kerta, kun nälät laittaaksesi nukkesi.

Puolirunkoinen nukke voi olla ratkaisu

Jos kuulut niihin, joilla on vielä pieni nokka, jossa luulet sen olevan mahdotonta, mutta jolla ei ole tarpeeksi tilaa täydelle suurelle nukkelle, puoli vartaloa voi olla ratkaisu.

Nämä nuket ovat yleensä ilman päätä ja jalkoja, mikä tekee niistä paljon pienempiä ja helpompia piilottaa. Mutta niiden etuna on, että sinun ei tarvitse purkaa ja koota uudelleen joka kerta, kun käytät sitä.

Osta puhallettava seksinukke, jos sinulla ei ole paikkaa ollenkaan

Täällä sinulla ei todellakaan ole paikkaa ollenkaan tai haluat pystyä mutkittelemaan, jos jonkun pitäisi löytää se, se on puhallettava seksinukke, jonka sinun pitäisi ostaa.

Nämä vievät vähän tilaa ja voit aina vitsailla sen hauskaa vitsiä bachelorette-materiaalista, jos jonkun pitäisi sattua löytää se.

Piilota sängyn alla, jos haluat sukupuolen täysikokoisena.

Valitettavasti tämä on paras paikka piilottaa nukke, joka on yhtä suuri kuin ihminen, ja se ei lähinnä ole, koska se on paras nahka.

Se on yksinkertaisesti yksi harvoista paikoista, joihin voit jopa työntää kokonaisen todellisen nuken. Suuri vaatekaappi, johon mahtuu myös yksi, mutta jos epäonnistut, joku avaa sen ja nukke putoaa ulos.

Etuna on se, että nukke piilotetaan sängyn alle, se ei liiku tuumaa. Ja etuna on myös se, että aikuiset vaihtuvat vastahakoisesti indeksoiviksi polvilleen, mutta jos tiedät, että lapset tulevat sinut vierailemaan, sinun pitäisi nopeasti piiloutua se muihin paikkoihin paitsi sängyn alle.

Lapset rakastavat indeksointia lattialla ja heidän on mielenkiintoista piiloutua sänkyjen alle.

Muista myös laittaa paljon asioita sekä nukken eteen että taakse sängyn alle.

Opi mafialta ja piilota kuten ammattilaiset

Joskus päätät johtopäätökseen, että sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen, ja tämä voi olla tällainen tapaus.

Mafia on aina onnistuneesti piilottanut ruumiit mattoihin, ja se on ehkä myös paras tapa piilottaa seksinukke.

Käärität vain maton, kun aiot seksiä selaamalla nukkea. Jos paniikkioit ja joku odottamatta tulee sisään, voit heittää nukke nopeasti matolle ja kääriä sen muutama kierros.

Kun olet valmis, lopeta matto sängyn alla, kunnes seuraavan kerran käytät nukkea.

Toivottavasti sinulla on vinkkejä, joita voit käyttää, ja älä unohda, että tärkeintä on, että pidät hauskaa seksinukkesi kanssa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *