Seksinukkeja Anna

Onko seksinukkeilla takuita?

Seksi seksinukkeihin liittyvien takuiden kanssa riippuu täysin siitä, mistä maasta ostat seksinukkesi, ja millä osto-olosuhteilla kyseinen myymälä on seksinukkeensa.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että sen ei tarvitse välttämättä olla se, jolla on pisimmät takuut, mikä on parasta, vaan sen, joka voi tosiasiallisesti myös puolustaa niitä, jos jotain menee pieleen kuuden nukkesi kanssa.

Tällä tarkoitamme, että vaikka sanotaan, että sinulla on 2 vuoden takuu täysin muussa maassa tehdylle seksinukille, ei ole varmaa, että he ovat niin halukkaita ottamaan nukke takaisin, jos takuun pitäisi todella tulla hänen .

Sinulla kuluttajana on melko vähän sanottavaa, jos tapahtuu onnettomuus, valmistaja tai myymälä, jonka ostit nukkesi, päättää istua poikittain ja nukke ostetaan esimerkiksi Kiinasta, siihen on vähän tekemistä.

Vaihtelevat takuut, joten lue ostoehdot

Olemme nähneet hyvin monia erilaisia ​​takuita seksinukkeille, eikä seksinukkeille tällä hetkellä ole vakiotakuita.

Olemme nähneet kaiken valmistajan kymmenen vuoden takuusta tyhjään. Joten valikoima on suuri ja se vaihtelee hyvin eri tavoin jopa eri hintaluokissa.

Hyvä asia, joka sinun pitäisi aina tehdä, on lukea kaupasta ostoa koskevat ehdot, ja ne eivät vahingoita tekemästä vähän tutkimusta valmistajan verkkosivuilla, vaikka onnistutkin selvittämään, kuka teki nukke.

Ostoehdoissa voit saada lisätietoja takuista ja palautusoikeudesta, mutta myös sellaisista asioista, kuten kuinka kauan nukkesi saapuu kotiisi. Tietoja seksinukkeestasi lähetetään myös diskreettisesti sinulle.

Tilaa suomalaisista myymälöistä, jos haluat parempaa palvelua ja takuuta

Seksi nukun tilaamisella suomalaisista myymälöistä on hyviä ja huonoja puolia, mutta tässä tapauksessa, jos se on sinulle tärkeillä tavoilla, sillä on suuri etu tilata suomalaisista myymälöistä.

Vaikka seksinukit ovat täällä huomattavasti kalliimpia kuin ostamalla seksinukkeja Kiinasta. Jopa ostamalla seksinukke Yhdysvaltojen kaltaisesta maasta, ei välttämättä tarvitse olla paljon helpompaa saada ja käsitellä sitä kuin Kiinassa kiistassa.

Tallenna kaikki kuitit

Kuittitietosi on edellytys sille, että pystyt saamaan rahaa takaisin rikkoutuneesta nukkesta. Siksi tulosta tarvittaessa kopio digitaalisesta kuitista sähköpostiin, jos sitä tarvitaan tulevaisuudessa.

Kuinka yleistä nukke rikkoutuu, joten sinun on käytettävä takuita?

Jos katsomme nukkeja itse, se riippuu enimmäkseen siitä, mistä materiaalista ne on valmistettu, ja jos se on oikea nukke, joka on valmistettu hyvästä TPE-materiaalista, sen ei pitäisi rikkoa itsestään.

Jos haluat tietää enemmän seksinukkekestävyydestä, olen kirjoittanut kokonaisen oppaan, kuinka kauan seksinukke kestää.

Suurin osa seksinukkeista, paitsi puhallettavat seksinukit, ovat nykyään erittäin korkeatasoisia ja pystyvät käsittelemään melko vaikeita aikoja. Ennen TPE: stä valmistettua seksinukkea tulee rikkoutua ja repiä melko paljon.

Yleisin syy on pikemminkin se, että nukkesi on väärässä alusta alkaen tai että se on vaurioitunut tosiasiallisen kuljetuksen aikana.

Täällä voi olla syytä lisätä vähän ylimääräistä rahaa lähetyskulkuun, jotta se toimitetaan vakavan pelaajan mukana ja nukkesi on vakuutettu aina kotiisi.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan seksinukke toisesta maasta ja haluat tietää enemmän kustannuksista, olemme kirjoittaneet ohjeet lähetys- ja tullimaksuista, kun tuodaan kuusi nukkea Suomeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *