Ostatko seksinukin Kiinasta

Ostatko seksinukin Kiinasta?

Meiltä kysytään melko usein, onko turvallista tilata seksinukke Kiinasta ja muusta Aasiasta, joita myymme kuten aliexpress. Ja voimme vain sanoa, että ajattelemme niin.

Olemme Seksinukkeja.fi sivustolla tuoneet aliexpressistä seksinukkeja, joita suosittelemme lukijoillesi. Eikä meillä itsellämme ole ollut mitään ongelmia näiden nuken kanssa.

Itse asiassa suurin osa seksinukkeja myyvistä suomalaisista myymälöistä löytyy nukeista, jotka ostavat niitä esimerkiksi aliexpressista, ja tuottavat välittäjänä hyvät voitot, koska ne ovat tuoneet nuket Suomeen.

Toisin sanoen sinun täytyy maksaa melko paljon enemmän ostaaksesi seksinukkesi suomalaiselta myymälöltä sen sijaan, että ostaisit sen itse Kiinasta.

Mitkä ovat seksinukun ostamisen haitat ja edut Kiinasta?

On kuitenkin joitain etuja ja haittoja, kun haluat ostaa ja tuoda seksinukkeja Kiinasta sen sijaan, että tilaat sen Suomen kaupasta.

Toisaalta joudut ehkä selvittämään, onko sinun tullattava seksinukkesi tullien kautta, mikä ei välttämättä ole niin hauskaa. Ja sinun on odotettava nukkeesi muutama viikko riippuen siitä, kuinka he lähettivät nukkesi Kiinasta.

Tämä voi viedä erilaisia ​​aikoja riippuen siitä, minkä lähetysvaihtoehdon valitset, että myyjä lähettää nukken. Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka kauan kestää kuuden nuken kotiin saaminen muista maista, lue kyseinen artikkeli.

Muista lukea mitä pakkaukseen sisältyy, kun tilaat nukkea. Ei ole varmaa, että saat kaiken, mikä on seksinukkekuvassa, nimittäin.

Olemme koonneet oppaan siitä, mitä asioita mukana, kun ostat oikean nukke ja seksinukke.

Takuuehdot voivat olla myös hyviä tietää, koska Kiinasta lähetettyjen pakettien riski on suurempi kuin suomalaisen myymälän.

Mutta seksi nukun ostamisesta Kiinasta on myös suuria etuja.

Pääsyy on useimmille ihmisille, että seksi nukke on paljon halvempaa ostaa kiinalaiselta yritykseltä kuten Wish ja aliexpress, kuin se on ostaa suomalaisesta myymälästä.

Joidenkin nukkejen hinta on tosiasiassa kymmeniä tuhansia kruunuja, ja juuri seksileluja myyvät kaupat ansaitsevat myytyä nukkaa kohden.

Bi on nähnyt monia esimerkkejä nukkeista, joita voit ostaa Kiinasta noin 250 eurolla, ja täsmälleen sama nukke, joka todennäköisesti myös ostetaan samasta kaupasta, voi maksaa Suomessa jopa 2000 euroa.

Joten tässä on uskomattoman paljon säästää rahaa niille, jotka voivat tehdä pienen tutkimuksen omasta. Ole hyvä ja lue oppaamme, jos on turvallista tilata seksinukke ulkomailta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *