Pitääkö minun tavata ulkomailta ostetussa rakkaus nukkessa

Pitääkö minun tavata ulkomailta ostetussa rakkaus nukkessa?

Tarvitsetko tullin tai ilmoittaaksesi tuotteen sellaisena kuin se tosiasiassa on, riippuu siitä mistä maasta olet ostanut rakkaus- ja seksinukkesi.

Nyrkkisääntönä on, että joudut maksamaan aina 25% arvonlisäveron kaikista seksinukkeista ja rakkausnukeista, jotka tuodat maahan EU: n ulkopuolisista maista. Alv: n määrä riippuu seksinukkesi arvosta ja mahdollisista lisämaksuista.

Tullimaksusta ei päästä ketään, riippumatta siitä, onko seksinukke ostettu EU-maasta vai EU: n ulkopuolelta, kuten Kiinasta ja USA: sta. Tämä maksu on sama kaikissa Euroopan maissa ja on noin 160 €.

Jos nukkesi on ostettu jostakin Euroopan maasta, sinun ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa nukkasta, mutta joudut kuitenkin maksamaan tullit tuonnissa ja tuonnissa muista Euroopan maista.

Onko muita veroja, jotka joudut maksamaan tuonnista?

On olemassa muun tyyppisiä veroja, jotka joudut ehkä maksamaan, ja nämä ovat ns valmisteveroja. Näistä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia tuotaessa rakkausnukke Suomeen, koska nämä valmisteverokannat koskevat esimerkiksi tavaroita, kuten tupakkaa ja alkoholia.

Kuinka kokonaan maksaa seksinukun tuominen Suomeen yksityishenkilönä?

Muista, että tätä esimerkkiä ei voida pitää tarkkana lukuna, kun tuodaan seksinukke Suomeen, mutta se on melko lähellä ja antaa sinulle suunnilleen huminaa siitä, mitä se lopulta maksaa.

Oletetaan, että näet Yhdysvalloissa kuuden dollarin, jonka haluat tuoda maahan. Ja nukke maksaa 1700 €.

Joten sinulla on alla oleva laskentaesimerkki:

Sukupolven lähetys: 50 €
Tullit (6,5%): 1750 x 6,5% = 113,75 euroa
ALV, joka sinun on maksettava (25%): (1750 + 113,75) x 25% = 465,93 €

Yhteensä seksinukke maksaa sinulle tämän arvioidun ja oikein syötetyn: (17 000 + 500 + 1137,50 + 4659,30) = 2306,80 €

Onko mitään keinoa välttää arvonlisäveroa ja tulleja?

Yleinen tapa, jolla monet välttävät arvonlisäveron ja tullien maksamisen, on pyytää myyjää ulkomailla kirjoittamaan lähetykseen, että se on vähemmän arvokasta kuin se on tai että se on lahja / esimerkki, jolla ei ole mitään arvoa.

Se ei aina toimi, ja ostat riskin joutua maksamaan mahdolliset palkkiot. Mutta monet pakkaukset liukuvat läpi, koska Ruotsin tulliviranomaisilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tarkistaa kaikkia pakkauksia.

Mutta tämä on jotain, jonka päätät itse, kuinka puhdasta jauhoja haluamaasi pussiin, ja me seksinukkessa luonnollisesti ajattelemme, että sinun pitäisi tehdä oikea asia sinulle.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *